Over ons

Over Veluwse Worst

Welkom bij Veluwse Worst, waar we de rijke traditie van ambachtelijke Veluwse worsten koesteren en voortzetten. Onze worsten worden met zorg en vakmanschap bereid door Slagerij van der Horst uit Eerbeek, en elk product is een eerbetoon aan de unieke smaken en ingrediënten van de Veluwe. Bij Veluwse Worst streven we ernaar om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit worsten, gemaakt met liefde, toewijding en respect voor ons erfgoed. Ontdek de authentieke smaak van de Veluwe met onze heerlijke worst.

Soorten

Bij Veluwse Worst bieden we een breed assortiment aan verschillende soorten worsten, zodat we elke liefhebber van worsten kunnen voorzien van een heerlijk product.

Kwaliteit

Bij Veluwse Worst streven we naar de hoogste kwaliteit voor onze worsten. We controleren regelmatig onze voorraad, zodat we alleen de beste en meest verse worsten verkopen.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bij Veluwse Worst zorgen we ervoor dat elke borrelplank wordt afgemaakt met een heerlijke worst. Bestel vóór 15:00 uur en je pakketje word de zelfde dag nog verzonden!